Vzw De Kompanie heeft meerdere open plaatsen in onze volledig vernieuwde dagwerking!

Vzw De Kompanie is in 2013 opgericht door enkele ouders. We zijn een creatief atelier dat dagelijks verschillende ateliers organiseerd. Deze gaan van crea, muziek, dieren verzorgen, sport, koken, huishoudelijke taken, snoezelen, soeptoer, etiketeren tot werken in ons eigen koffiehuisje.

Vzw De Kompanie is een dagwerking waar jongvolwassenen/vrienden er voor elkaar zijn, elkaar versterken en ondersteunen uit eigen beweging. Waar talenten naar boven komen!
Een dagwerking die draait door en voor personen met een beperking, een programma volledig op maat en in samenspraak met de jongvolwassenen.
Jongvolwassenen met een beperking of zeggen we beter een ‘groep echte vrienden’ die zich samen amuseren in een dagwerking opgericht mede door ondersteuning van hun netwerk en bereidwillige ouders.

Vzw De Kompanie heeft net een volledige nieuwbouw gezet met een kleinschalig woonproject voor 15 jongvolwassenen. Verder hebben we onze werking uitgebreid door de opstart van een koffiehuisje en winkeltje, moestuin, ruime ateliers zoals muziek, kaarsen, hout, beweging, knutsel en kookatelier… waar onze jongvolwassenen kunnen aan meewerken.

Meer info over onze huidige dagwerking en over ons Woonhuis www.dekompanie.net

Heb jij een PAB of PVB budget of RTH punten en ben je geïnteresseerd ? Neem dan snel contact op met Rita Van der Spiegel 0475/85.85.35 of via mail rita.vanderspiegel@telenet.be

Wij zien er alvast naar uit om jou en je familie in onze warme Kompanie-familie te ontvangen