VZW De Kompanie heeft OPEN PLAATSEN!

  • 2 open plaatsen in het toekomstig Woonhuis De Kompanie dat opengaat begin 2022… !
  • meerdere open plaatsen in onze huidige dagwerking !
  • 5 Zomerkamp plaatsen, data: 28/6/21 tot 2/7/21 in Oostduinkerke… !

Vzw De Kompanie is in 2013 opgericht door enkele ouders. Vzw De Kompanie is op dit moment een inclusief creatief dagatelier voor jongvolwassenen met een beperking momenteel nog gelegen in de Kaleidoscoop in de Molenstraat 50, te Mortsel. (Eind 2021 verhuist deze dagwerking naar onze nieuwbouw waar ook het Woonhuis De Kompanie komt, gelegen in de Pastoor Van der Auwerastraat 18 te Mortsel)

Vzw De Kompanie is een dagwerking waar jongvolwassenen/vrienden er voor elkaar zijn, elkaar versterken en ondersteunen uit eigen beweging. Waar talenten naar boven komen!
Een dagwerking die draait door en voor personen met een beperking, een programma volledig op maat en in samenspraak met de jongvolwassenen.
Jongvolwassenen met een beperking of zeggen we beter een ‘groep echte vrienden’ die zich samen amuseren in een dagwerking opgericht mede door ondersteuning van hun netwerk en bereidwillige ouders.

Daarnaast is Vzw De Kompanie bezig met de bouw van een kleinschalig woonproject voor 15 jongvolwassenen dat klaar zal zijn tegen eind 2021! Momenteel zijn er nog 2 ruime studio’s vrij voor 2 nieuwe bewoners met een PVB-budget. Binnen dit Woonhuis De Kompanie staat samenwonen met vrienden mits professionele ondersteuning centraal. Er zal 24/24u professionele begeleiding aanwezig zijn en we gaan vanaf de start meteen 7/7 dagen open. Verder zullen we dit woonproject verruimen door de opstart van een koffiehuisje en winkeltje, moestuin, ruime ateliers zoals muziek, kaarsen, hout, beweging, knutsel en kookatelier… waar onze jongvolwassenen kunnen aan meewerken.

Meer info over onze huidige dagwerking en over ons Woonhuis dat ze volop aan het opbouwen zijn kan je vinden op www.dekompanie.net

Heb jij een PAB of PVB budget en ben je geïnteresseerd ? Neem dan snel contact op met Rita Van der Spiegel 0475/85.85.35 of via mail rita.vanderspiegel@telenet.be

Wij zien er alvast naar uit om jou en je familie in onze warme Kompanie-familie te ontvangen !Voeg hier zelf een zoekertje toe!