Benjalien is op zoek naar een huisgenoot voor hun dagwerking

WIE ZOEKEN WE?
Droom jij om op eigen benen te staan? Om je leven zelf in handen te nemen?
Durf jij zorg anders te bekijken?
Wil jij graag een zinvolle dagbesteding waar jij zelf mee de invulling bepaald?

VOORWAARDEN
Dagwerking van maandag tem vrijdag van 09u00 tot 17u00, op zaterdag van 13u00 tot 17u00.
Je beschikt over een PVB-budget.
Je beschikt over een eigen auto waarmee onze assistenten jou kunnen vervoeren OF je bent in de mogelijkheid om zelfstandig naar het dagcentrum te komen.
Mogelijkheid om op termijn mee in te stappen in het cohousingproject.

WIE ZIJN WE?
Benjalien is een initiatief binnen de zorg dat momenteel bestaat uit een dagwerking voor 3 personen met een ernstig meervoudige beperking. Er wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden en een gezellig samenzijn
gecreƫerd. Het activiteitenaanbod wordt aangepast aan de specifieke noden en behoeftes, als ook de voorkeuren en de wensen van elk individu. Dit alles met het oog op maximale zelfstandigheid en participatie.

We vinden het belangrijk om onze gasten een zo groot mogelijke keuzevrijheid te geven en hen hierin individueel te ondersteunen, om zo het eigen leven in handen te nemen. De nodige begeleiding die hierbij komt kijken is dan ook van essentieel belang. Daarom zetten we onze middelen hier maximaal op in, wat vaak resulteert in een 1 op 1 begeleiding.

Iedereen heeft dromen, ook onze gasten (en hun ouders). Zij dromen er namelijk van om zelfstandig te gaan wonen. Ze willen dit echter niet in een
instelling doen. Ze ogen op een zo normaal mogelijk en vol leven, maar wel met alle zorg en ondersteuning. Daarom bouwt Benjalien aan een residentieel verblijf op dezelfde site. Hier zal ons cohousingproject huisvesten waar onze gasten op termijn kunnen samenwonen als vrienden.

CONTACT
Benjamin Hendrickx

0495 72 61 97
Horionweg 7, 3550 Heusden-Zolder

www.benjalien.be
benjalienvzw@gmail.com