Aalternatief heeft momenteel nog plaats voor 4 jongeren uit de ruime regio van Aalter!

Aalternatief wil een nieuwe thuis creëren na de schoolloopbaan voor jongeren (tussen de 16-26 jaar ongeveer) met een fysieke en/of licht tot matig verstandelijke beperking. Aalternatief streeft naar inclusie en wil de jongeren hun steentje laten bijdragen in de samenleving.

Wil jij als jongere graag ergens als vrijwilliger aan de slag in de regio van Aalter of wil je meehelpen in een georganiseerde werkplek zoals groene zorg? Dat kan zeker! Indien het voor jou mogelijk is, dan is het de bedoeling dat we een externe dagbesteding zoeken op basis van jouw interesses en talenten. We voorzien ook originele interne dagbesteding om samen met de groep tijd te spenderen. Uiteraard hoeft je week niet volledig volgepland te zijn: vrije tijd zal er zeker zijn.

Woon je in de ruime regio Aalter (tussen Gent en Brugge) en wil jij graag tussen leeftijdsgenoten wonen, omringd met prima zorg? Wil je samen met de begeleiders je eigen ideale dagbesteding vormgeven? Dan is Aalternatief misschien wel de plek voor jou!

Neem gerust contact op via info@aalternatief.be of evelien.decraene@oranje.be voor meer informatie en vind ons op facebook: Aalternatief vzw